2013. szeptember 21., szombat

Hetedik epizód végigjátszása

Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!

Ebben a részben Melody szülinapjára vagyunk hivatalosak. Először meg kell találni őt, hogy elmondja, bulit szeretett volna szervezni, de nagyon az utolsó pillanatra hagyta a megszervezését. A feladatod az, hogy segíts kiosztani a meghívókat. Ha nem akarsz akciópontot pazarolni, elég, ha kimész az udvarra, ahol Kimet találod, majd a kertészklubba, ahol pedig Violát. Kettejüket kell meghívnod, a többieknek Melody már odaadta a meghívót.

Ha ez megvan, és beszéltél Melodyval, akkor meg kell keresni Violát, aki miután többször visszamentél hozzá, közli veled, hogy elveszítette a plüssét. Ez vagy az osztályteremben van az első  sorban a széken, vagy pedig a folyosó végén a lépcsőfordulóban.

Mikor ez kész, el kell menned megvenni a pizsamát (epres vagy kínai mintás), aztán pedig ajándékot kell választanod Melodynak. Iris adja az ötletet, hogy vegyél neki egy cd-t, amit szintén a bazárban tudsz megszerezni.

Ezek után ismét meg kell találnod Violát, aki arra kér, ha úgy alakítod a beszélgetést, hogy vegyél te is egy plüsst, hogy ha a többiek megtalálják nála, mondhassátok, hogy ez csak egy belsős dolog, és akkor nem fogják kicikizni. Menj vissza a bazárba, és vedd meg az öt plüss egyikét, majd keresd meg Melodyt, hogy elvigyen hozzájuk.

A következő feladat az, hogy vissza kell menni a nassolnivalókért, amiket Melody a szekrényében felejtett. A folyosó végén van. Majd be kell nézni az osztályterembe (ott van Amber), és Nathanielt is meg kell találni. Amber lopta el a chipseket, természetesen, és ezt neked kell megvenned újra a bazárban.

Ezután a játék visszavisz a buliba, ahol van egy többválasztós kérdés, miszerint: melyik fiú tetszik a karakterünknek. Igazából mindegy, hogy elmondjuk-e, Amber úgyis elmondja a fiúknak (Carla közbenjárásával), de sem fel, sem pedig le nem fog menni az esélymérő.

Másnap a suliban a feladat, hogy beszélj a három fiúval. Először Nathaniellel vagy Castiellel, és csak utoljára Lysanderrel. Kiderül, hogy van valami, ami miatt Nathaniel apja jobban szereti a lányát, mint a fiát. Ezt kell kideríteni, hogy miért. Többször meg kell keresni őket, de egyik sem mond semmit.

Peggy segítségével kell bejutni a tanáriba, és elolvasni Nathaniel iratait. Ezek után az a fiú, amelyikkel jobb viszonyban van a karakter, el fogja mondani, hogy mi történt, és az epizód végén ezek az események az illusztrációk. Randi az itt sincs :D











~*~ Réka ~*~

15 megjegyzés:

  1. Nekem az lenne a kérdésem hogy mennyit kell költeni ebbe az epizódban ??
    Mennyibe kerül a plüss , pizsi , CD és a nasi?? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A plüssök (5 különböző) 15-30 dollár között vannak, a pizsama, attól függően, hogy melyiket választod 60-70 körül, a nasi 25, Melody ajándéka meg 17.

      Törlés
  2. További ajándék lehet egy díszes képkeret a 6. epizódban szerzett fotóhoz. Hogy lehet megszerezni ?? El van rejtve vagy a kérdésekre kell helyesen válaszolni???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A játék egy bizonyos pontján adja oda Viola, ha segítettél neki megkeresni a plüssét. Én mondjuk egyszer sem kaptam.

      Törlés
  3. Köszönöm a segìtséget !!!!:)
    Remélem megkapom :$

    VálaszTörlés
  4. 1, én nem kaptam meg a Nat-Amber képet csak a másikat
    2, Peggy vitt be a tanáriba
    3, Én sem kaptam semmilyen képkeretet

    VálaszTörlés
  5. Konkrétan hol lehet megkapni a képkeretet?
    Miután visszajöttünk a buliból? Vagy még előtte?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt én is tudni szeretném...

      Törlés
    2. Na ezt én is tudni szeretném...

      Törlés
    3. A buli után menjetek vissza a kertészklubba és ott Viola odafogja adni a keretet.(halotta Rosaliatól hogy kaptunk egy fényképet.)

      Törlés
  6. Amikor rajtakapjuk Ambert, hogy ellopta a nasit akkor van egy beszélgetés. Én ezeket választottam és kaptam 20$-t:
    Mit keresel itt?
    A: És te? Be akarod hozni a lemaradásodat?(ezt választottam)
    B: Békén hagyhatnál legalább most az egyszer!
    Beszélj a magad nevében!
    Várj! Mi a fenét esztek?
    Ja, ez? Valaki itt hagyta ezeket...
    Vagy megesszük, vagy a takarítónő kidobja az egészet a kukába.
    Ne hazudj! Ezek Melody szekrényében voltak!
    Ha te mondod!
    A: Te kis...
    B: Elegem van belőled!(ezt kell választani)
    Ezek Melody bulijára voltak! Soha nem ártott neked az a lány! Mit mondasz neki holnap, ha meglátod? Hogy elrontottad a szülinapját?
    Nyugi, ez csak néhány chips és üdítő volt. Nem kell ennyire kiakadni! Vegyél neki újakat!
    A: Pfff...Utállak!
    B: Arrgh...Utállak!(Ezt kell választani)
    C: Hagyjuk!
    Amit csináltál, azt lopásnak hívjuk, és mikor legutóbb lopáson kaptak, eltiltottak néhány napra. Ha az igazgatónő rájön, hogy mit csináltál, azonnal kirúgnak.
    Micsoda?! Nyugodjál le!Fogd ezt a pénzt, és máshol hisztizz!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Hány akciópont kell az egész epizódhoz?

    VálaszTörlés