2013. szeptember 6., péntek

Hatodik epizód végigjátszása

Ebben az epizódban új fiúval találkozhattok, akit Leighnek hívnak és ő Lysander bátyja. Ő csak ebben a részben randiképes karakter, a többiben nem. Ha sikerül vele a randi, a következő epizód elején a karakterek esélymérője alacsonyabban fog állni, mert dühösek lesznek rád, hogy elszedted Rosalia barátját (igen, Leigh Rosalia barátja... :/ ).

A rész úgy indul, hogy találkozol Leigh- el, aki a segítségedet kéri. Ha segítesz neki kibékíteni Rosát, nála lemegy az esélymérőd, Rosánál meg föl. Amikor először odamész hozzá csak beszélned kell vele, aztán vissza kell menni Leigh- hez, majd ötletelni, hogy mitől bocsájtana meg a lány. Itt Lysander segítségére lesz szükséged, aki, miután vettél neki tollat meg papírt, ír neked egy verset, amit vagy odaadsz Rosának, vagy nem. Ha nem, értelemszerűen közelebb lépsz ahhoz, hogy Leigh- el randizz a végén. Lysander a kertben vagy a főfolyosón van.

Ezután keresd meg újra Rosaliát, és add át neki a verset. Persze, ha szeretnéd őket kibékíteni. Ezután a kertbe kell menned, ahol felajánlja a játék azt az opciót, hogy szedj neki egy csokrot. Vegyél szalagot a boltból, majd térj vissza, és készítsd el a csokrot, majd add át Rosaliának. Vagy ne :))

Ezek után egy ideges Castiellel és egy szomorú Nathaniellel lesz dolgod. Nathanielt, hogy felvidítsd egy plüssmacskát kell varrnod. Miután megkérdezted mi baja menj be a DÖK-ös terembe, ott van Melody, aki adja a tippet. Ezután vedd meg a boltban az anyagdarabot és a varrókészletet, majd menj a kertbe, Violette fog segíteni megvarrni. A cicát ha szeretnéd megtarthatod, és kiteheted a polcodra. Ha megtartod sem lesz semmi, de ha odaadod, akkor felugrik az esélymérőd Nathanielnél.
Castielnek meg gitárhúrokat kell venni, a boltban az elsőt, a fekete dobozosat.

Mikor ez megvan menj el Rosához. El fogja mondani, hogy elvesztette a gyűrűjét. Ezt nem szokták megtalálni, mert nagyon el van rejtve. A suliudvaron van, baloldalt a fűben, a pad mellett.

Ha szeretnéd megtartani a gyűrűt, akkor mielőtt megtaláltad volna Rosáét vedd meg az ékszerboltban. Elég drága, ha jól emlékszem 400 dollár. Ha megvan, menj vissza hozzá. El fogja tőled kérni, de a következő rész végén visszaadja, mert a játék szerint ha nem te, akkor ő találja meg a sajátját, és akkor amit vettél a tied. Ez a kis gyűrű nemcsak szép, de különleges is: napi plusz 1 AP- t ad. Nem sok, de nem muszáj megvenned :D

Mikor visszaadtad Rosának a gyűrűjét, és mész haza akkor megállít, és közli, hogy kibékültek Leigh- el. Ad neked egy olyan ruhát, amilyen rajta is van, illetve választhatsz egy fényképet a neked tetsző fiúról. Ha elszedted tőle a barátját, kapsz egy feliratos pólót, és az epizód végén Leigh megölel... ennyi a randi.










~*~ Réka ~*~

5 megjegyzés: