2013. október 1., kedd

Nyolcadik epizód végigjátszása

Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!

A legújabb részben ismét van rendes- randi :)
Az előző epizód csúnya függővéggel fejeződött be. Kiderül, hogy a suli tájfutó versenyt rendez, és az első feladat az, hogy beszéljünk pár embernek róla:
Nathaniellel (a folyosó végén szokott lenni) Castiellel, aki az udvaron van, Irissel (aki elkéri a jegyzeteidet, és mindenképpen oda kell neki adni), Lysanderrel, és vagy Carlával vagy pedig Kimmel, ez utóbbi opcionális.
Ha ez megvan akkor attól függően, hogy kivel milyen magas az esélymérő szintje, az egyik fiú szólni fog a másnap esedékes vizsgákról. Ezután az igazgatónő hazaküld, ha kimész a folyosóra.

A következő nap első feladata, hogy visszakérd Iristől a jegyzetedet. Őt az esetek többségében ugyanott találod, ahol előző nap elkérted a jegyzeteit. Ha ez megvan, a következő feladat, hogy találj egy nyugodt helyet a tanuláshoz.
Attól függően, hogy melyik fiúval milyen viszonyban vagy, értelemszerűen az fogja átadni a helyét. Lysander az osztályban van, Nathaniel a DÖK teremben, Castiel pedig az udvaron. A suli másik részén pedig a többi diák: Viola a kertben, Iris a tornateremben, szóval mindenképpen az egyik fiú fogja odaadni a helyét, többszöri kérlelés után.

Mikor ez megvan, el kell menned venni édességet és vizet a bazárba, amit Amber el fog lopni. Itt több lehetőséged van, hogy miután az első alkalom után nem tudtad visszavenni tőle, hogyan állj bosszút.

    *    Nem muszáj neki visszavágnod: három választásod van. Ellophatod a puskáját, ekkor beszélned kell vele, hogy ellopd, és találni egy módszert, hogy visszaadd neki az általad rossz válaszokat tartalmazó puskát. (Én nem ezt csináltam, és az akciópontok miatt nem is ajánlom...)

    *    A második lehetőség, hogy valami mást csinálj. Vegyél hashajtót, és lopd el a vizet, amit Amber elvett tőled. Ezután menj a kertészklubba, és mixeld össze, majd juttasd vissza a táskájába.

    *     A harmadik opció, hogy egyszerűen szerezd vissza, amit elvett tőled. Ehhez Viola segítségére lesz szükséged. Menj el érte, és menjetek el a folyosó végére, és amíg Viola eltereli Amber figyelmét, a karakter automatikusan visszalopja az édességet.

Ez a három visszavágás van, de lehetséges, hogy egyáltalán ne csinálj semmit. Ha szeretnél visszavágni Ambernek, de aztán meggondolod magad, lehetőséged van kihagyni a bosszút. (Amíg a karakter "gondolkodik".)

Ezután tanulhatsz. Azaz nem :) A karakternek szüksége van valakire, aki segít neki. Minden fiút legalább kétszer kell megtalálnod, és értelemszerűen azzal fogsz tanulni, akivel magasabb az esélymérőd. De nem olyan könnyű, hiszen a végén két-két választ felajánl a játék, és ha a rosszat adod, elszalasztod a randit, hiába áll akár 100- on az esélymérőd. (Ezeket a végigjátszásban láthatod.)

Ha ez megvan, menj a folyosóra. Ki fog nyílni egy ajtó, ami a B osztályterembe vezet. Menj be, és írd meg a tesztet. (Erről írok egy külön bejegyzést, hogy mik a válaszok, de a google segítségével mindent meg lehet adni.)

PS. Előző részben, ha elárultad a pizsamapartin, hogy melyik fiú tetszik neked, nem viszi le az esélymérő szintjét, nyugodtan beszélhetsz is róla a fiúkkal: Castiel azt fogja mondani, hogy tudja, hogy tetszik neked, Nathaniel, hogy nem hitte el, amit Amber mondott, Lysander pedig oda sem figyelt rá, szóval ő sem tud semmit.

Alább pedig az illusztrációk, és a ruhák.






~*~ Réka ~*~

5 megjegyzés:

  1. Nagyon köszi ezek a bejedzéseket!
    Sokat segítettek nekem és így végre felment az esélymérőm Castiel.nél!

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit! Örülök, hogy segíthettem. :)

    ~*~ Réka ~*~

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszi! Végre sikerült össze jönni Lysanderrel

    VálaszTörlés
  4. Én Nathaniel-t nem találom sehol. Egyszer a Dök-ös teremben találkoztam vele és kész. Miért olyan nehéz megtalálni őket? :)

    VálaszTörlés