2013. augusztus 23., péntek

Különleges tárgyak

Eddig egyetlen végigjátszásban sem foglalkoztam a fellelhető különleges tárgyakkal, és a tündérkeresztanyával. Nekem őszintén el is kerülte a figyelmemet, hogy milyen tárgyakat ad, de mivel páran kértétek, hogy írjam össze, összegyűjtöttem nektek. :)

Bemutató játék: ennek a résznek a végén mindenképpen találkozol a keresztanyával, aki egy aranygyűrűt ad neked. Erről a tárgyról már írtam egy korábbi bejegyzésemben.

Első epizód: ha találkozol vele, akkor egy nyakláncot ad neked, amin van egy kis gyöngy. A szekrényedben a láncok között megtalálod.

Második epizód: ezúttal egy szivárványos karkötővel lehetsz gazdagabb, szintén a szekrényben, a kiegészítők között.

Harmadik epizód: egy köldökpiercinget kaphatsz tőle.

Negyedik epizód: az ajándékod ezúttal egy fekete napszemüveg, ha összefutsz vele.

Ötödik epizód: az ötödik rész végigjátszásában már volt szó róla, de, akkor álljon itt még egyszer: egy drapp, kockás poncsó lehet a tied, ha találkoztok.

Hatodik epizód: annak függvényében, hogy kibékíted e a szerelmeseket, vagy nem kaphatsz fekete ördögszarvakat vagy pedig fényes, arany glóriát.

Hetedik epizód: kaphatsz nyuszis, pandás, és halacskás mamuszt. Később értelemszerűen a cipők között találod.

Nyolcadik epizód: ebben a részben kaphatsz csokis, epres és vajas (?) toastkenyeret. 

Kilencedik epizód: hattyús úszógumi.

Tizedik ep.: könyv a fejedre vagy kétféle "érettségi sapka", attól függően, hogy milyen eredményt értél el a tesztben.

Tizenegyedik ep.: hátizsák.


A tündérkeresztanya nem csak tárgyakat, de pénzt is adhat neked. Általában húsz vagy ötven dollárt. Nem mindig jelenik meg egy epizódban, szóval, ha szeretnél egy tárgyat, akkor lehet, hogy egy visszajátszással meg tudod szerezni az epizód végén. Minden epizódban jellemzően máshol tűnik fel, az iskola egész területén megjelenhet. Nekem az első részben az osztályteremben, a második részben a tornateremben volt, az ötödikben pedig a vége felé a folyosó végén. :)

U.I. Mivel a magyar verzió a bejegyzés keletkezésekor még csak a hatodik résznél tartott, azért nem írtam le a többi tárgyat, de figyeljétek ezt a cikket, mert amint kijön egy új rész frissíteni fogom a tárgyakat is. :)




~*~Réka~*~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése