2013. július 19., péntek

Második epizód végigjátszása

Kérlek, csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!


Figyelem! :) Bocsi, ha lassan jönnek a frissek, de hiába játszottam már végig a részeket, a dialógusokra nem emlékszem, szóval egy új karakterrel is végig kell vigyem, ami ugye idő... :(

A második rész úgy kezdődik, hogy Amberék kitették a karakter igazolványképét az iskolában összerondítva. Erről kell panaszkodnunk Nathanielnek, Castielnek és Kennek.

Ha ez megvan, az igazgatónő megkérdezi, hogy melyik klubban szeretnénk segédkezni:
    *    A kertészklubban
    *    A kosaras- klubban

Ha az elsőt választjuk akkor Ken fogja megmutatni, hogy hol van, ha a másodikat, akkor Castiel.

Mindkét klubban egy- egy feladatot el kell látnia a karakterünknek: a kertészklubban egy mimózacsokrot és egy fikuszt kell bevinni a suliba. Ha jóban akarunk lenni Nathaniellel, akkor a fikuszt rakjuk a DÖK terembe a mimózát meg az osztályterembe, mivel allergiás a pollenre.

A kosaras- klubban öt kosárlabdát kell megkeresni. Három az udvaron egy a folyosón és egy az osztályteremben található.

Ha ez megvan, akkor alá kell íratni az hiányzásairól szóló igazolást Castiellel. Ha ehhez Ken segítségét kérjük, Nathaniel és Castiel is megharagszik a karakterre. Ha végül kierőszakoljuk, hogy Castiel írja alá, akkor ő, ha pedig nem, akkor Nathaniel lesz mérges, és nála esik az esélymérő szintje. Szóval el kell döntetnünk, hogy melyik fiú mellé álljunk.

A végén, mikor vagy aláírta, vagy nem, és nem Kennek adtuk oda, akkor a két fiú egymásnak esik. Amelyiküket megvédjük, annál felmegy az esélymérő, a másiknál értelemszerűen lemegy.


Castiel, Ken és Nathaniel



Képek a lehetséges végkifejletekről:










(A képek továbbra is sajátok.)




~*~Réka~*~

1 megjegyzés:

  1. Láttam bejegyzést, hogy ha valami észrevételünk van, szóljunk. Nos, nekem most van egy :)
    Nem csak az van, hogy kiplakátolják a képeinket. Ugyanos ha nem Nataniellel mentünk randizni, akkor ránk fogják, hogy Kentin baráznői vagyunk. És akkor az lesz a problémánk :)
    Csak gondoltam leírom, mert ilyen észrevételt nem láttam, és ebben az esetben az elején Castielnél is teljesen más beszélgetések jönnek ki. Bár lehet csak nekem kerülte el a figyelmem. :

    VálaszTörlés