2013. július 18., csütörtök

Első epizód végigjátszása

Sziasztok! Kérlek titeket, akik igénybe veszitek a blog által nyújtott segítséget (és azok is, akik nem), hogy az oldalamon megjelent szöveget és képeket ne használjátok fel máshol a kérdezésem nélkül (vagy legalább hivatkozzatok rám,), mivel ezzel nekem nem kis munkám volt, hogy elkészítsem. Ha valami nem az enyém, pl. kép, vagy szöveg, azt feltüntetem, hiszen így korrekt.

Na, és akkor jöjjön... :3

Az első epizódban új diákként érkezünk a suliba. A karakterünknek meg kell találnia a formanyomtatványt, a beiratkozási díjra kölcsön kell kérnie pénzt (25 dollárt), illetve igazolványképet kell csináltatnunk.
* A pénzt Kentől illetve a keresztanyánktól kérhetünk (Nathanieltől és Castieltől nem tanácsos, mivel rontja az esélyünket).
* A formanyomtatványt vagy Nathaniel keverte el valahova, vagy pedig Ken tartotta meg, mivel "rajta van a kézírása" a karakternek. Castielen szintén nem tanácsos keresni. :)
* Az igazolványképet pedig a Városban, a bazárban találjuk, 10 dollárba kerül.

Ha ezek megvannak, az igazgatónő utasítására egy gemkapcsot kell keresi, hogy az iratokat össze lehessen tűzni. Ez a tanteremben van az első asztalon.

Az epizód végén a három fiúval randizhatunk.
Illusztrációk alább. :))

Ebben a három ruhában mehet el a karakter a randevúra.
(Ken, Nathaniel, Castiel)


Castiel randi :)

Nathaniel randi :)


Ken randi :)



(A képek sajátok, kivéve a három ruhás.)

~*~Réka~*~

1 megjegyzés: