2014. október 26., vasárnap

Huszadik epizód végigjátszása

Kérlek csak saját felelősségre olvasd ezt a bejegyzést, ha önállóan szeretnél továbbhaladni a játékban!


Pénz: 115§, a ruhára.
Tündérkeresztanya: egy piros, szomorú álarcot ad, ha a kérdésre a Machbetet válaszolod, egy vidám kék álarcot pedig ha a Hamletet.


Az epizód úgy kezdődik, hogy oda kell adni Rosaliának a fehérneműt, amit az előző részben vásároltunk neki. Ehhez szükség van egy csöndesebb teremre. (Én a B teremben adtam neki oda, de az A terem a DÖK-ös szoba is megteszi).

A következő feladat, hogy beszélgess másokkal a közben kihirdetett nyíltnapról. Nathaniel lesz az utolsó, a DÖK-ös teremben.

Aztán haza kell menni megmutatni a nyilatkozatot a szülőknek. A lakás előtt ott lesz Nina. Mindegy mit mondasz neki, nem befolyásolja a játékot.
Miután ez megvan lehetőség van megismerkedni a karakter szüleivel. (Mindenkinél ugyanúgy fognak kinézni). Aláírják a nyilatkozatot, másnap a feladat ezt eljuttatni Mr. Faraize- hez.

A játék ezen pontján KIm behurcol a tornaterembe (a megbeszélésre), de még mindig meg kell találni Mr. Faraize- t, aki a B tanteremben lesz, miután elmentél Kimmel a tornaterembe, automatikusan ott találod.

Utána vissza kell menni a tornaterembe, és választani a darabok közül. Válassz körültekintően! A te döntéseden áll, hogy melyik darabot mutatjátok be.
Ha Piroska és a farkast választod, Kentinnel, és Castiellel játszhatsz együtt (és kapsz képet), ha az Alíz csodaországbant, Lysanderrel és Armin, ha pedig a Csipkerózsikát, Nathaniellel.

Utána Rosalia kitalálja, hogy ő a jelmezeket szeretné csinálni a darabhoz Ehhez vissza kell mennetek a tornaterembe, hogy meggyőzzétek a tanárt, majd ezután beszélgetni kell a fiúkkal, hogy mit gondolnak a fiúk a választott darabról.

A vélemények darabonként és fiúkként eltérnek. Miután beszéltél Castielle, Kentinnel, Nathaniellel, Lysanderrel és Arminnal Kim és Viola megkérdezi, hogy másnap próbálnál- e velük.

A következő feladat hazamenni, a karakter anyukája gyakorolja vele a szöveget, amikor visszamész az iskolába pedig meg kell találni Kimet és Violát, hogy együtt próbálhassatok. (Nekem ez egy igazi AP gyilkos rész volt.)

Válaszhatsz, hogy az öltözőknél vagy az alagsorban szeretnél próbálni. Más fiúkkal találkozhatsz a válaszodtól függően. (Én az alagsorban Kentinnel találkoztam.)

Aztán ismét jön egy hazamenetel, aztán vissza az iskolába. Automatikusan Melodyval találkozol, aki elújságolja, hogy itt van egy lány, akiben Lucyra/Lettire ismersz. Meg kell őt találni.

Castieltől és Kentintől kell információt szerezni ezügyben, utána menj a lépcsőházba. Letti éppen Arminra próbál nyomulni. Miután kihalgattad a beszélgetést menj az udvarra. Itt tudsz bezsélni Knetinnel, majd Lettivel.

Miután visszajöttél meg kell találni Kentint. A biológia teremben lesz.

Ha ez megvan végig kell menni az iskolán, amíg az egyik srác meg nem ér, hogy gyakorolj vele (kivéve Nathaniel).

Kijőve a teremből, Amber ismét elkezdi szekálni a karaktert, de a csengő megmenti. Menj a B terembe, majd a megbezsélés végeztével lehetőség nyílik megvenni a ruhát, ami mindenkinél ugyanez.

Utána el kell menni a lépcsőházhoz, kideríteni, mi volt az a gyanús hang. Amber volt az, hogy csapdába csaljon, és lemaradj a meghallgatásról. Itt szerezheted meg az első illusztrációt (a fiú végigjátszásában megtalálod hogyan), ha elrontottad, Peggy fog kiszabadítani.

A meghallgatásnak vége, de hajlandóak téged  is meghallgatni. Itt megkaphatod a második illusztrációt, ha az elsőt megszerezted.
A következő részben pedig kiderül, hogy növény vagy pedig főszereplő leszel. :)


 


 





 


Réka :)

11 megjegyzés:

  1. Köszi ^^
    Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy Nathaniellel is tudsz próbálni, hogyha gyalog mész haza és összefutsz vele a park előtt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, csak annyi, hogy én nem futottam vele össze a parkban, mégis megkért, hogy próbáljunk együtt

      Törlés
  2. Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy ha az aktuális epizódot szeretném újrakezdeni akkor melyiket kell választanom a kettő közül? Előre is köszi a választ. :) Szia.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Ha nem szeretnéd, hogy módosuljon a játékmenet, az epizód visszajátszását kell választani és utána azt az epizódot, amit szeretnél újrajátszani.
      Ha viszont módosítani szeretnéd, akkor a "történetmódosító"-t.

      Törlés
  3. Mikor lesz fent a 21. epizód?
    Előre is köszi a választ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel elkezdődött a vizsgaidőszak mindkettőnknél, ezért csak sajnos pénteken, vagy szombaton tudjuk a legkorábban felrakni ^^"

      Törlés
  4. Nem, azzal a fiúval lesz képed, akivel a legmagasabb az esélyed, legalábbis nekem vele volt. :)

    VálaszTörlés
  5. Szia! Lenne egy kérdésem. Ha Nataniellel fogok próbálni,akkor az öltözőbe kell mennem,vagy a pincébe?
    Kérlek ha tudsz,válaszolj minél előbb!
    Köszi! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    A daraboknal csak akkor kapok kepet ha a piroska es a farkasra megyek vagy a tobbinel is kapok kepet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindnél lehet képet kapni ,csak a megfelelő válasokat kell megadni. :)

      Törlés